Medewerkers

Joep van Poppel

Functie: Praktijkeigenaar / Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie / Extended Scope specialist
BIG-nummer: 19045291004
Werkzaam bij de praktijk sinds: 1995

Als manueel therapeut is Joep met zijn brede kennis en ervaring in staat complexe klachten rondom de wervelkolom en andere gewrichten te diagnosticeren en te behandelen. Daarnaast heeft Joep zich gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten en is hij aangesloten bij het Schoudernetwerk, waar kennis met andere aangesloten fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen wordt gedeeld.

Cora van Gelderen

Functie: Praktijk Manager
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2014

Cora is als Praktijkmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen de praktijk. Zij geeft leiding aan het team, is verantwoordelijk voor het strategisch en kwaliteitsbeleid, personeelsmanagement, de financiële administratie, marketingactiviteiten en nieuwe ontwikkelingen.

Michelle van de Hoef

Functie: Administratief medewerkster
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Michelle is het eerste aanspreekpunt binnen Fysiotherapie MTC. Aan de balie, telefonisch of via de email kunt u bij haar terecht voor het maken of verplaatsen van afspraken. Daarnaast verricht Michelle diverse administratieve werkzaamheden voor de praktijk.

Aron Schinkel

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie / Kaakfysiotherapie
BIG-nummer: 29911887204
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2009

Aron is als manueel therapeut gespecialiseerd in complexe klachten rondom de wervelkolom(rug / nek) en in kaakklachten. Aron begeleidt onze beweegprogramma’s ‘Controle over uw rug’ en ‘Controle over uw nek’. Deze beweegprogramma’s zijn ontwikkeld voor mensen met chronische lage rug- of nekklachten. Daarnaast ondersteunt Aron bij de kwaliteitsvoering binnen de praktijk.

Mariëlle de Goeij

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Sportfysiotherapie / Oedeemfysiotherapie
BIG-nummer: 29908479904
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2007

Als sportfysiotherapeut behandelt en adviseert Mariëlle patiënten met sportgerelateerde hulpvragen op ieders niveau, ook bij complexe of meerdere aandoeningen. De behandeling is er op gericht om de sporter op het voor hem of haar gewenste en haalbare niveau van sportuitoefening te krijgen. Als oedeemfysiotherapeut behandelt Mariëlle patiënten met zowel lymfoedeem (zwelling door toename vocht) als lipoedeem (verkeerde vetceldeling).

Angela Veerman

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Hart-, vaat,- en longrevalidatie
BIG-nummer: 19914629004
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2011

Angela is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met chronische ziekten waaronder longaandoeningen (COPD / Astma) en hart- en vaatziekten. Zij is aansloten bij het COPD-netwerk en het Claudicatio-netwerk. Daarnaast draait zij het artrose-beweegprogramma, begeleidt ze veel post-operatieve knie- en heup patiënten (prothesiologie) en patiënten met duizeligheidsklachten.

Youri Bleijenberg

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master sportfysiotherapie (i.o.) / Dry Needling
BIG-nummer: 69920288404
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2014

Youri heeft veel affiniteit met de behandeling van sportgerelateerde klachten. In 2018 is Youri dan ook, in navolging op de algemene fysiotherapie opleiding, gestart met de masteropleiding sportfysiotherapie. Tevens heeft Youri zich gespecialiseerd in dry needling. Dry needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie waarmee verhardingen in spieren snel en effectief kunnen worden verminderd.

Marjolein Smits

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Oncologiefysiotherapie / Oedeemfysiotherapie
BIG-nummer: 69911625704
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Marjolein is door haar masteropleiding oncologie fysiotherapie in staat volledige zorg te bieden aan mensen met klachten ten gevolge van kanker en/of de medische behandelingen. Marjolein is aangesloten bij het Onconet. Binnen dit netwerk van gespecialiseerde oncologie fysiotherapeuten worden de laatste ontwikkelingen gedeeld. Als oedeemfysiotherapeut behandelt zij patiënten met lymfoedeem (abnormale vochtophopingen) of lipoedeem(verkeerde vetcelverdeling).

Lennart Vink

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie (i.o.) / Ziekte van Parkinson
BIG-nummer: 99922266704
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Lennart is direct na de afronding van de opleiding algemene fysiotherapie bij ons in dienst getreden. Hij behandelt en revalideert patiënten met diverse klachten en aandoeningen. Lennart heeft scholing gevolgd bij het ParkinsonNet en is bij dit netwerk aangesloten. Hierdoor is hij in staat specifieke zorg te verlenen aan mensen met de ziekte van Parkinson. In 2018 is Lennart gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie.

Kristel Schenk

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Kinderfysiotherapeut
BIG-nummer: 89053342204
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Kristel is een fysiotherapeut met ruim 20 jaar ervaring. 10 jaar geleden heeft zij zich gespecialiseerd en haar opleiding Kinderfysiotherapie afgerond. Zij behandelt baby’s met een voorkeurshouding en kinderen met (senso)motorische ontwikkelingsproblemen, chronische aandoeningen, overgewicht, een sportblessure of bekkenbodemproblematiek (zindelijkheid).

 

Amanda Venema

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Geriatrie Fysiotherapie / Neurorevalidatie
BIG-nummer: 59912951304
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Amanda is een zeer ervaren Geriatriefysiotherapeut. Zij heeft haar ervaring voornamelijk opgedaan in een Geriatrisch Revalidatiecentrum. Sinds 2019 is Amanda werkzaam bij onze praktijk. Amanda revalideert kwetsbare ouderen en patiënten met complexe gezondheidsproblematiek. Tevens is Amanda gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met een neurologische aandoening.

Jasper van Donk

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Algemene fysiotherapie / Dry Needling
BIG-nummer: 69925480104
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Jasper is in april 2019 gestart als algemeen fysiotherapeut binnen ons team. Hij behandeld patiënten met diverse aandoeningen en (sportgerelateerde) klachten. Hij heeft zich inmiddels gespecialiseerd in Dry Needling. Daarnaast begeleidt hij ook een aantal van onze FysioFitness groepen.

Mark van Engelen

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Algemene fysiotherapie / Longrevalidatie
BIG-nummer: 79923049104
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2020

Mark is in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In maart 2020 is hij gestart bij Fysiotherapie MTC. Mark heeft zich gespecialiseerd op het gebied van longrevalidatie en zal zich verder ontwikkelen in het behandelen van patiënten met een neurologische aandoening. Daarnaast begeleidt hij ook een aantal van onze Fysio Fitness groepen.