Medewerkers

Joep van Poppel

Functie: Praktijkeigenaar / Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie / Extended Scope specialist
Werkzaam bij de praktijk sinds: 1995

Als manueel therapeut is Joep met zijn brede kennis en ervaring in staat complexe klachten rondom de wervelkolom en andere gewrichten te diagnosticeren en te behandelen. Daarnaast heeft Joep zich gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten en is hij aangesloten bij het Schoudernetwerk, waar kennis met andere aangesloten fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen wordt gedeeld.

Cora van Gelderen

Functie: Praktijk Manager
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2014

Cora is als Praktijkmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen de praktijk. Zij geeft leiding aan de teamleden, is verantwoordelijk voor het strategisch beleid, het kwaliteitsbeleid, het personeelsmanagement, de financiële administratie, de marketingactiviteiten en nieuwe ontwikkelingen.

Michelle van de Hoef

Functie: Administratief medewerkster
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Michelle is het eerste aanspreekpunt binnen Fysiotherapie MTC. Aan de balie, telefonisch of via de email kunt u bij haar terecht voor het maken of verplaatsen van afspraken. Daarnaast verricht Michelle diverse administratieve werkzaamheden voor de praktijk.

Aron Schinkel

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2009

Aron is als manueel therapeut gespecialiseerd in complexe klachten rondom de wervelkolom waaronder de rug en nek. Aron begeleidt onze beweegprogramma’s ‘Controle over uw rug’ en ‘Controle over uw nek’. Deze beweegprogramma’s zijn ontwikkeld voor mensen met chronische lage rug- of nekklachten. Daarnaast ondersteunt Aron bij de kwaliteitsvoering binnen de praktijk.

Mariëlle de Goeij

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Sportfysiotherapie / Oedeemfysiotherapie
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2007

Als sportfysiotherapeut behandelt en adviseert Mariëlle patiënten met sportgerelateerde hulpvragen op ieders niveau, ook bij complexe of meerdere aandoeningen. De behandeling is er op gericht om de sporter op het voor hem of haar gewenste en haalbare niveau van sportuitoefening te krijgen. Als oedeemfysiotherapeut behandelt Mariëlle patiënten met zowel lymfoedeem (zwelling door toename vocht) als lipoedeem (verkeerde vetceldeling).

Christian Bastmeijer

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Schouderrevalidatie / Dry Needling
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2011

Christian is werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten en is aangesloten bij het Schoudernetwerk, waar kennis met andere aangesloten fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen gedeeld. Daarnaast is Christian gediplomeerd dry needling therapeut. Dry needling is gericht op het verbeteren van (chronische) spierklachten.

Angela Veerman

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Hart-, vaat,- en longrevalidatie
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2011

Angela is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met chronische ziekten waaronder longaandoeningen (COPD / Astma) en hart- en vaatziekten. Zij is aansloten bij het COPD-netwerk en het Claudicatio-netwerk. Daarnaast draait zij het artrose-beweegprogramma, begeleidt ze veel post-operatieve knie- en heup patiënten (prothesiologie) en patiënten met duizeligheidsklachten.

Youri Bleijenberg

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master sportfysiotherapie (i.o.) / Dry Needling
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2015

Youri heeft veel affiniteit met de behandeling van sportgerelateerde klachten. In 2018 is Youri dan ook, in navolging op de algemene fysiotherapie opleiding, gestart met de masteropleiding sportfysiotherapie. Tevens heeft Youri zich gespecialiseerd in dry needling. Dry needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie waarmee verhardingen in spieren snel en effectief kunnen worden verminderd.

Marjolein Smits

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Oncologiefysiotherapie / Oedeemfysiotherapie
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Marjolein is door haar masteropleiding oncologie fysiotherapie in staat volledige zorg te bieden aan mensen met klachten ten gevolge van kanker en/of de medische behandelingen. Marjolein is aangesloten bij het Onconet. Binnen dit netwerk van gespecialiseerde oncologie fysiotherapeuten worden de laatste ontwikkelingen gedeeld. Als oedeemfysiotherapeut behandelt zij patiënten met lymfoedeem (abnormale vochtophopingen) of lipoedeem(verkeerde vetcelverdeling).

Lennart Vink

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie (i.o.) / Ziekte van Parkinson
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Lennart is direct na de afronding van de opleiding algemene fysiotherapie bij ons in dienst getreden. Hij behandelt en revalideert patiënten met diverse klachten en aandoeningen. Lennart heeft scholing gevolgd bij het ParkinsonNet en is bij dit netwerk aangesloten. Hierdoor is hij in staat specifieke zorg te verlenen aan mensen met de ziekte van Parkinson. In 2018 is Lennart gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie.

Daphne de Vette

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Longrevalidatie / ouderenzorg
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2014

Daphne is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut. Dit heeft zij gecombineerd met haar studie gezondheidswetenschappen. Daphne heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met longaandoeningen. Daarnaast biedt Daphne de zorg aan ouderen, zowel binnen onze praktijk als in de verschillende woonzorgcentra. Ook sport zij samen met ouderen tijdens de ouderengym in onze praktijk.

Iris Benders

Functie: Fysiotherapeut (waarneming)
Specialisatie: Master Kinderfysiotherapie
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2018

Iris heeft naast haar algemene opleiding algemene fysiotherapie haar masteropleiding tot kinderfysiotherapeut afgerond. Zij begeleidt kinderen met diverse motorische en sensorische ontwikkelingsproblemen en revalideert kinderen met sportblessures. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het behandelen van baby’s met een voorkeurshouding.

Hilde Pater

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Algemene fysiotherapie
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Hilde is na haar studie algemene fysiotherapie bij onze praktijk gestart. Als algemeen fysiotherapeut behandelt zij patiënten met diverse klachten en aandoeningen. Daarnaast begeleidt zij ook patiënten die deelnemen aan ons Artrose beweegprogramma en een aantal van onze Fysio Fitness groepen.