Medewerkers

Joep van Poppel

Functie: Praktijkeigenaar / Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie / Extended Scope specialist / Echografie
BIG-nummer: 19045291004
Werkzaam bij de praktijk sinds: 1995

Als Manueel therapeut behandelt Joep complexe klachten rondom de wervelkolom (rug/nek). Joep kan aanvullend zijn extended scope en echografie vaardigheden inzetten voor onderzoek en diagnostiek. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van hand-/pols- en schouderklachten. Joep is aangesloten bij het Schoudernetwerk, waar de schouderspecialisten hun kennis delen om de kwaliteit van de zorg te blijven verbeteren.

Cora van Gelderen

Functie: Praktijk Manager
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2014

Cora is als Praktijkmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de praktijk. Zij coacht het team en is verantwoordelijk voor het beleid, het kwaliteitsmanagement, HRM, de financiële administratie, de marketingactiviteiten en de samenwerking & innovatie.

Michelle van de Hoef

Functie: Administratief medewerkster
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Michelle is het eerste aanspreekpunt binnen Fysiotherapie MTC. Aan de balie, telefonisch of via de email kunt u bij haar terecht voor het maken of verplaatsen van afspraken. Daarnaast verricht Michelle diverse administratieve werkzaamheden voor de praktijk.

Aron Schinkel

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie / Kaakfysiotherapie / Echografie
BIG-nummer: 29911887204
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2009

Aron is als Manueel therapeut gespecialiseerd in complexe klachten rondom de wervelkolom (rug/nek) en de kaak. Aron begeleidt de beweegprogramma’s voor mensen met chronische lage rug-/ of nekklachten. Daarnaast kan hij zijn echografie vaardigheden inzetten tijdens onderzoek en diagnostiek. Aron is aangesloten bij het Rug-netwerk, waar specialisten hun kennis delen ter verbetering van de kwaliteit van zorg.

Marjolein Smits

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Oncologiefysiotherapie / Oedeemfysiotherapie
BIG-nummer: 69911625704
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Marjolein biedt als Oncologiefysiotherapeut zorg aan mensen met klachten en/of de medische behandelingen ten gevolge van kanker. Marjolein is aangesloten bij het Onconet. Binnen dit netwerk van gespecialiseerde oncologie fysiotherapeuten worden de laatste ontwikkelingen gedeeld. Als oedeemfysiotherapeut behandelt zij patiënten met lymfoedeem (abnormale vochtophopingen) of lipoedeem(verkeerde vetcelverdeling).

Lennart Vink

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Manuele Therapie / Dry needling
BIG-nummer: 99922266704
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2017

Lennart heeft in 2021 zijn Masteropleiding Manuele therapie afgerond. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van complexe klachten rondom de wervelkolom (rug/nek). Daarnaast kan Lennart zijn Manuele therapie vaardigheden combineren met Dry needling. Samen met Aron verzorgt hij de beweegprogramma’s voor mensen met chronische nek-/ of rugklachten.

Kristel Schenk

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Kinderfysiotherapeut
BIG-nummer: 89053342204
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2019

Kristel is een fysiotherapeut met ruim 20 jaar ervaring. 10 jaar geleden heeft zij zich gespecialiseerd en haar opleiding Kinderfysiotherapie afgerond. Zij behandelt baby’s met een voorkeurshouding en kinderen met (senso)motorische ontwikkelingsproblemen, chronische aandoeningen, overgewicht, een sportblessure of bekkenbodemproblematiek (zindelijkheid).

 

Mark van Engelen

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Neurologische aandoeningen / Longrevalidatie
BIG-nummer: 79923049104
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2020

Mark heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van neurologische aandoeningen, zoals CVA, MS, hersenletsel, ALS en de Ziekte van Parkinson. Mark is aangesloten bij het ParkinsonNet, een landelijk netwerk van gespecialiseerde zorgverleners. Daarnaast begeleidt Mark patiënten op het gebied van longaandoeningen en ook daarvoor is hij bij de diverse netwerken aangesloten.

Lindsey Brouwer

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Neurorevalidatie, chronische pijn en Leefstijlcoach
BIG-nummer: 19926083204
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2021

Lindsey is in januari 2021 gestart bij Fysiotherapie MTC. Zij heeft zich gespecialiseerd in neurorevalidatie en chronische pijn. Daarnaast is zij als Leefstijlcoach verantwoordelijk voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLi). De GLi is gericht op gedragsverandering voor een gezonde leefstijl.

Jeffrey Westland

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Algemeen Fysiotherapeut / sportgerelateerde klachten
BIG-nummer: 49930128704
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2021

Jeffrey is in juni 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na zijn eindstage bij onze praktijk is hij direct gestart als algemeen fysiotherapeut, met als aandachtsgebied de sportgerelateerde klachten. Bij VV Schoonhoven is hij op dinsdagavond aanwezig om de spelers tijdens het blessurespreekuur te verzorgen. Naast de patiëntzorg draait Jeffrey ook een aantal van onze sportgroepen.

Dion Brokers

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Algemeen Fysiotherapeut
BIG-nummer: 99930755604
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2022

Dion is in februari 2022 gestart als algemeen fysiotherapeut binnen ons team. Hij behandeld patiënten met diverse aandoeningen en (sportgerelateerde) klachten. Daarnaast begeleidt hij ook een aantal van onze sportgroepen.

Kirsten van Schajik

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Master Sportfysiotherapie / Dry needling
BIG-nummer: 19915876604
Werkzaam bij de praktijk sinds: 2022

Kirsten is begin 2022 bij onze praktijk gestart als Sportfysiotherapeut. Als sportfysiotherapeut ondersteunt zij geblesseerde sporters in herstel van optimaal functioneren en draagt zij bij aan blessurepreventie en prestatiebevordering van bij sporters van alle leeftijden en niveaus. Aanvullend op haar kennis en vaardigheden binnen de sportfysiotherapie kan Kirsten Dry needling toepassen.